Debat

Nej tak til fast plads

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Da DLFs hovedstyrelses fremtidige struktur var til debat i den forløbne hovedstyrelses-periode, var der forslag om, at fraktion 2, børnehaveklasselederne, kunne få fast repræsentation i hovedstyrelsen i lighed med de andre fraktioner, skoleledere og pensionister.

Det sagde Randi Bøyesen klart nej tak til, og en enig hovedstyrelse i Børnehaveklasseforeningen bakkede op om det standpunkt. Det er vigtigt, at der er en børnehaveklasseleder i DLFs hovedstyrelse, men det er lige så vigtigt, at denne repræsentant er demokratisk valgt på lige fod med lærerne og dermed også har samme ansvar, handlefrihed og gennemslagskraft i det brede politiske arbejde i DLF.

Randi Bøyesen har i to valg-perioder på fornemste måde bevist, at dette er muligt. Hun arbejder ikke kun for skolestart og børnehaveklasse, men for hele folkeskolens og DLFs virksomhed.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jeg opfordrer alle ikke blot børnehaveklasseledere, men også de mange lærere, som har nydt godt af Randis enorme viden og engagement på utallige kurser og møder i det ganske danske land til at slå fast, at der selvfølgelig kan og skal vælges en børnehaveklasseleder til DLFs hovedstyrelse. Stem på Randi Bøyesen.

Powered by Labrador CMS