Jette Vinther-Jensen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tirsdag den 10. september gik flaget på halv på Pilehaveskolen i Vallensbæk. Lærerne blev samlet for at modtage den forfærdelige og triste meddelelse: Jette Vinther-Jensen var afgået ved døden om natten på Nykøbing Falster Sygehus.

Jette nåede at leve 56 år. Hun måtte i mange år kæmpe både fysisk og psykisk med svær sygdom, specielt efter en vanskelig nyretransplantation.

I 32 år underviste hun på Pilehaveskolen. Hun viede sine evner og indsats til det tålmodige arbejde med de svage elever. Hun lagde aldrig skjul på, at hun brændte for at undervise børn med indlæringsvanskeligheder, og var i mange år knyttet til skolens støttecenter. Hun formåede at skabe faglig fremgang, håb og selvtillid hos de børn, der havde allermest behov.

Skolens kolleger og børn var for hende et fast holdepunkt i tilværelsen. Trods skrantende helbred formåede Jette alligevel at have overskud til at sørge for knus, blomster, taler og hilsener til kolleger, når noget skulle fejres. Ikke en mærkedag gik upåagtet hen. Hun var en omsorgsfuld kollega, en vidensbank af kollegameritter.

Vi har i dig mistet en afholdt og respekteret kollega.

Vores tanker og følelser går til de efterladte.

Æret være dit minde.

Kollegerne på Pilehaveskolen,

Vallensbæk