Debat

Ja, vi står sammen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Til Janne Mortensen, Virum: Tak for dit indlæg i Folkeskolen nummer 36.

Problemet med 93-gruppens 'tjenestemandslignende pension' er velbeskrevet, så jeg skal fatte mig i korthed: Vi har ganske enkelt været udsat for løftebrud, og jeg føler mig som så mange andre godt og grundigt taget ved næsen. I snart 15 år har jeg været aktiv i DLF som kredsstyrelsesmedlem, næstformand i kredsen og nu som tillidsrepræsentant. Men mit og nedenstående kollegers forhold til DLF har fået nogle gevaldige ridser i lakken efter foreningens håndtering af vores pensionsforhold. Tålmodigheden er ved at være brugt op: Det er ikke gjort med, at DLF har dårlig samvittighed, eller at vi har oplevet et sort kapitel i foreningens historie. Det forbedrer ikke vores pension! Vi imødeser nu den ordinære kongres og forventer handling. Hvis dette ikke sker, kan konsekvensen meget vel være det, vi aldrig troede skulle ske: Udmeldelse af Danmarks Lærerforening.

På vegne af ni medlemmer af 93-gruppen på Sct. Jørgens Skole i Holstebro.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Torben Albers

Holstebro

Powered by Labrador CMS