Finn Guldberg ny næstformand

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Skoleleder Finn Guldberg Hansen fra Baaring Skole på Vestfyn overtog i sidste uge den ledige post som næstformand i Lederforeningen efter Mogens Opstrup.

Samtidig blev han formand for fagligt udvalg, som blandt andet vil sætte fokus på lærernes arbejdstidsaftale frem til forhandlingerne af en ny i 2004.

'Vi vil analysere de knaster, vi som ledere ser i aftalen, for vi synes, at både vi og lærerne bruger al for megen energi på at forhandle små ting på plads. Det går ud over det psykiske arbejdsmiljø på skolerne', siger den nye næstformand.

Finn Guldberg Hansen, der netop er fyldt 50 år, har været skoleleder i ti år. Indtil han blev valgt til Lederforeningens hovedbestyrelse i marts, var han formand for det lokale ledernetværk og for skolelederne i Fyns Amt.

Lotte Hansen fortsætter som Lederforeningens anden næstformand.