Debat

Personhetz

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Til Reinhard Werner. Dit læserbrev i Folkeskolen nummer 34 skuffer mig. At du er uenig med Stig Andersens politiske holdninger under Overenskomst 99, kan jeg forstå, men din beskrivelse af ham minder om personhetz.

Stig arbejder tæt sammen med kredsformændene i Århus Amt og har derved tæt kontakt med baglandet. Hans anbefaling af det første overenskomstresultat blev videregivet til os med bemærkninger om, at dette var det bedst mulige kompromis, som alle overenskomstresultater er. Nu måtte urafstemningen så vise, om medlemmerne ville have dette eller ej. Hvis det blev et nej, så skulle der ske væsentlige ændringer. Hovedstyrelsen skulle lytte til debatten.

Dette, sagt før den første urafstemning og efterlevet, viser ikke en opportunistisk fagpolitiker - tværtimod!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jeg vil ikke indlade mig på en fagpolitisk debat, der tager udgangspunkt i Overenskomst 99, med dig, blot henstille, at vi i Folkeskolen og i kongressen diskuterer politik og ikke laver personhetz.

Hans Rechendorff

kredsformand

Øst-Djurs kredsen

Powered by Labrador CMS