Debat

Formandsvalget

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hovedstyrelsesmedlem og amtskredsformand Ole Jensen udtaler i Berlingske Tidende 20. august: 'Decentraliseringen er en realitet, og det skal vi lægge vores strategi efter. Det forstår Anni Herfort, mens Anders Bondo stadig tror på centralisering'.

Enten udtaler Ole Jensen sig mod bedre vidende, eller også har han totalt sovet i timen. Vi er mange kredse, tillidsrepræsentanter og medlemmer, der i de seneste år har haft glæde af at høre Anders Bondos præcise analyser af Danmarks Lærerforenings muligheder i et decentralt samfund.

I modsætning til så mange andre har Anders ikke blot en teoretisk holdning til de udfordringer, decentraliseringen stiller de faglige organisationer over for. På en række felter som arbejdstid, ny løn, kvalitet og indskolingen har Anders som kredsformand formået at lægge strategier, der har givet flotte decentrale resultater. Strategier, som mange andre kredse i øvrigt efterfølgende har haft glæde af.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

At kæmpe for de bedst mulige rammer i de centrale aftaler er ikke ensbetydende med at fornægte decentraliseringen - tværtimod!

Per Sand Pedersen

amtskredsformand, Sønderjylland

Powered by Labrador CMS