Debat

Forkert anbragt

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I sidste nummer af Folkeskolen havde Reinhard Werner fomentlig ved en fejl fået anbragt en indsendt nekrolog i læserbrevsspalterne.

Med udgangspunkt i en støtte til 'Annis linje' begraves Stig Andersens politiske fremtid.

Jeg finder måden, hvorpå dine personlige angreb kommer til udtryk, for rimelig uanstændige.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

At du ikke sætter pris på Stig og hans politiske aktiviteter, er et personligt anliggende, som jeg ikke vil blande mig i.

Lidt 'almindelig dannelse og pli' ville ikke være at foragte. Ligegyldigt hvem der sidder i ledelsen, og der har vi hver vore ønsker, så går jeg ud fra, at både du og jeg skal have en fælles fremtid i Danmarks Lærerforening.

Jeg har lidt svært ved at forestille mig, hvorledes dit arbejde for fællesskabet i DLF vil blive udmøntet, hvis vi den 1. januar har en formand, der hedder Anders Bondo, og en næstformand, der hedder Stig Andersen - hvad jeg inderligt håber.

Gå efter bolden, Reinhard - at gå efter manden er ikke at udvise fair play.

Per Sand Pedersen

Aabenraa Lærerkreds

Powered by Labrador CMS