Frits Christoffersen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Overlærer ved Sigerslevøster Privatskole døde torsdag den 27. april. Frits Christoffersen stammede fra Vejle, men boede hele sit ungdoms- og voksenliv på Sjælland, hvor han slog sig ned i Gerlev og fik ansættelse på Sigerslevøster Privatskole i 1983.

Sigerslevøster Privatskole har med Frits' bortgang mistet en mangeårig medarbejder, vi har mistet en højt værdsat kollega, eleverne har mistet en elsket lærer.

Gennem 17 år har Frits været med til at gøre skolen til et godt sted for både børn og voksne. Han har sat sit præg på undervisningen i matematik og ikke mindst sløjd og fysik. Selv om Frits især underviste de større elever, havde han en høj stjerne - også hos de mindste.

Frits var ikke en mand med store ord eller armbevægelser. Alligevel var eleverne aldrig i tvivl om, hvor hans grænser gik, eller hvor de havde ham. På sin egen rolige måde skabte han tryghed omkring sig. Ingen var i tvivl om, at Frits elskede sit arbejde og de børn, der omgav ham.

Derfor giver det midt i sorgen en vis mening og trøst, at han faldt om og døde, netop som han befandt sig i sit eget klasseværelse optaget af at lytte til sine egne elever.

Vi vil alle savne Frits.

Sigerslevøster Privatskole