Handicap Idræts Festival

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I pinsen - 29. maj - 1. juni - afholdes Handicap Idræts Festival '98 i Aalborg og Nørresundby. Det er tredje gang, handicapidrættens store breddestævne skal afvikles.

Handicap Idræts Festival '98 har til formål at give alle udøvere i handicapidrætten fra 15 år og opefter mulighed for at deltage i et arrangement, hvor der ud over traditionelle idrætsoplevelser med egen idrætsgren også kan opleves en atmosfære af 'stor-stævne' og et kaos af indtryk til fremme af samvær og livsglæde på tværs af handicap.

Der er tilmeldt cirka 800 deltagere og ledere fra handicapidrætsklubber i hele landet. Samtlige udøvere er på forhånd tilmeldt i én idrætsgren og kan desuden prøve andre idrætsmuligheder, der tilrettelægges på 'kom og prøv'-basis.

Lørdag aften afvikles en sportsgalla, hvor deltagerne vil kunne opleve handicapidrættens flotteste, sjoveste og mest spændende sider.

Yderligere oplysninger om Festival '98 kan fås hos handicapidrætskonsulent Jørn Erik Simonsen på telefon 9819 1662