Debat

Arranger flere kurser

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Danmarks Lærerforenings pensionistkurser er blevet positivt omtalt her i bladet af pensionister. Formanden har endvidere henvist til denne rosende omtale, da et fraktion 4-medlem satte spørgsmålstegn ved nytten og glæden ved at være medlem af foreningen.

Det var derfor en skuffelse af modtage et afslag på at deltage i et sådant kursus i 1998.

Men efter at have tænkt over det kan jeg godt forstå afslaget. Vi er cirka 9.000 medlemmer i fraktion 4. Der oprettes tre kurser om året. Det betyder, at der vil gå mindst 40 år mellem hver gang, man som pensionist kan komme på kursus. Hvis man lever så længe, vil man i samme periode have betalt cirka 25.000 kroner i kontingent.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Mit forslag til hovedstyrelsen skal derfor være: Arranger dobbelt så mange pensionistkurser, så vil der da kun gå 20 år mellem hver gang, man bliver optaget.

Og så vil jeg vel få mulighed for at opleve det én gang, inden jeg fylder 80 år.

Lauge Prip

Arden