Valg i Lærernes Pension

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lærernes Pension skal vælge nye repræsentanter til de såkaldte medlemsfora, som har til opgave at følge pensionsselskabets arbejde for de forsikrede. Der er to fora, som hvert består af 25 medlemmer. Medlemsforum Vest omfatter forsikrede, der bor vest for Storebælt, og Medlemsforum Øst dækker forsikrede øst for Storebælt, på Færøerne, i Grønland og uden for Danmark.

Alle forsikrede får tilsendt direkte information om valget. Man har valgret og kan vælges, hvis man har en police, som gælder fra senest den 1. marts i år. Kandidater skal anmeldes af mindst fem forsikrede senest mandag den 17. april. Valget slutter den 10. juni.

Læs mere på Lærernes Pensions hjemmeside: http://www.lppension.dk. Man kan ringe eller faxe om flere oplysninger på telefon 3917 6902 eller telefax nummer 3917 5980.