Hanne Dau Schnor

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Med stor sorg modtog vi på Frøslev-Padborg Skole meddelelsen om, at Hanne var død lørdag den 4. marts. Skønt Hanne havde været alvorlig syg i lang tid, har vi svært ved at forstå, at hun ikke er blandt os mere. Selv under hendes sygdom var skolen og børnenes trivsel altid i hendes tanker, og så sent som i december forsøgte hun at komme tilbage til arbejdet, men kræfterne slog ikke til.

Hanne var født og opvokset i Ribe, hvorfra hun tog sin lærereksamen i 1965. Herefter blev hun ansat ved Frøslev-Padborg Skole, hvor hun har haft sit virke gennem næsten 35 år. Hun underviste med stor faglig dygtighed og kunne fortælle så levende, at børnene gerne lyttede og levede med.

Vi kendte Hanne som en hjælpsom, engageret, loyal kollega, der var højt respekteret af såvel kolleger som elever og forældre. Hun opnåede på sin egen stilfærdige måde store resultater og viste megen forståelse for andres problemer. Ingen gik forgæves til Hanne.

Tappert og uden at beklage sig kæmpede Hanne til det sidste, men sygdommen fik alligevel overtaget og stoppede hendes virke.

Vores varmeste tanker og medfølelse går til Gunnar og Kirsten, som alt for tidligt har mistet en hustru og mor.

Æret være Hannes minde.

Kollegerne

Frøslev-Padborg Skole