Gitte Jensen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den 27. februar døde Gitte Jensen efter længere tids sygdom.

Gitte blev ansat i DLF i sekretariatet i 1983, og siden 1992 har hun arbejdet i fagligt kontor som overassistent. Gitte har fra starten haft en professionel indstilling til sit arbejde, som altid blev udført effektivt og med stort overblik. Gittes evne til at omstille sig kom tydeligt til udtryk, da sekretariatet i sin tid indførte elektronisk tekstbehandling, og hun kort efter kunne kalde sig superbruger.

Det var kendetegnende for Gitte, at hun gerne påtog sig ekstraopgaver, blandt andet når foreningens mærkedage skulle markeres, og på DLF's kongresser var hun altid fast på holdet af hårdtarbejdende 'bag scenen'.

Gittes store bogsamling vidnede om en stor passion for litteratur, og hendes egne landskabsbilleder viste, at hun var en god fotograf.

Med Gittes død har foreningen mistet en værdsat og dygtig medarbejder.

Æret være hendes minde.

Hans Ole Frostholm