Debat

Skriv for en bredere kreds

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvor har han da ret, Ole Harrit, i 'Kommentaren' i Folkeskolennummer 5.

Problemet er bare, at han laver ikke andet end at finde ud af, hvordan vi skal ledes, og hvad der skal leveres tilbage. Vi andre på gulvet har rigeligt travlt med at få hverdagen til at hænge sammen. Vi har ikke tid og gider ikke at være med til dræbende kedsommelige møder om udviklingsplaner og vores i forvejen ringe indflydelse på, hvordan udviklingen bør fortsætte.

Det er der heldigvis også ansat nogle konsulenter til, som kan holde foredrag for os andre om, hvordan vi burde gøre.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Eller skrive lange artikler med sjove ord som: marketingdiskurs, betydningssystemer, diskusiv disciplinering med mere.

Hvad med at skrive for en bredere kreds, eller er målgruppen de andre konsulenter?

Ole Harrit er selv en af de foredragsholdere, og i de fem år, der er gået, siden jeg hørte ham sidst, er selvforståelsen blandt ledere blevet betydelig bedre.

Vi andre knokler bare videre.

Hvad med at skrotte alle konsulenterne - giv os timerne og pengene, så skal vi nok lave vores egen udvikling. Så bliver det ikke så gabende kedeligt, specielt ikke når alle dem med alle de gode ideer er med blandt os andre - igen.

Var der nogen, der sagde lærermangel.

Karsten Hou

Furesøkolonien