Mads Nüchel

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Overlærer Mads Nüchel, Borupgårdskolen, Helsingør Kommune, er død efter længere sygdom, kun 58 år.

Mads Nüchel var en alsidig lærer, der gennem årene prøvede flere af gerningens facetter. Han var fagudvalgsformand, formand for pædagogisk råd, skolevejleder, ungdomskonsulent, men sikrede sig altid at have kontakt til undervisningen i klasserne, hvor han havde et naturligt, tillidsfuldt forhold til sine elever.

Mads var elsket af såvel store som små elever. Han kunne lege med de små og være de stores fortrolige og gode kammerat. Han var foretrukket af forældre, når der skulle løses problemer, eller når det kommende skoleårs pensum skulle forklares.

Mads' behagelige adfærd og store faglige og pædagogiske indsigt gjorde ham til en afholdt kollega, der altid var hjælpsom og lyttende. Borupgårdskolen har mistet en alsidig underviser, eleverne har mistet en inspirerende lærer, og kollegerne har mistet en glad og tillidsskabende kammerat.

På Borupgårdskolens vegne

Jarl Gerner

inspektør