Lederne må atter samles

Skoleledere med flere

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg er 49 år og ansat som skoleleder på Hvalsø Skole. Jeg er kongresdelegeret og har været det i de sidste tre valgperioder. Tidligere har jeg været medlem af Lederforeningens hovedbestyrelse.

Hvorfor stiller jeg op til en fjerde periode som kongresdelegeret?

Det er et spændende arbejde, og jeg synes, der er sket meget i DLF omkring interessen for ledernes situation. Situationen må være ved at nærme sig, hvor det igen bliver muligt at samle alle lederne i en faglig organisation, Lederforeningen.

Det virker, som om der flere steder rundt i landet er sket en opblødning, men der er desværre nogle knaster fra tidligere, der ikke er så nemme at fjerne. Jeg håber, det nye initiativ omkring LC-LederForum vil kunne skubbe i den rigtige retning.

For mig er det helt oplagt, at der er mange flere fordele end ulemper ved, at Lederforeningen er en del af DLF. En af de helt klare fordele er, at Lederforeningens formand er medlem af DLFs hovedstyrelse.

Kandidat

Steen Pilegaard

Korsør

Kreds 42

1. suppleant

Hanne Grube

Kirke Eskilstrup

Kreds 42

2. suppleant

Per Storm Larsen

Korsør

Kreds 53

Stillere

Lisbeth Bergstedt,

kreds 54

Inger Halskov, kreds 42

Bjarne Gersholm Nielsen,

kreds 42

Kristian Hvitnov, kreds 54

Bent Frederiksen, kreds 54

Benny Jensen, kreds 54

Jørgen Rosenkrantz-Theil,

kreds 54

Bo Søndergaard Christensen, kreds 53

Benny Kryl, kreds 53

Alice Knutzon, kreds 42

Mia Kastberg, kreds 42

Pia E. Pedersen, kreds 42