Debat

Vi lytter

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

'Vi lytter'-kassen var gabende tom. Én af kollegerne sagde: 'Hvad nytter det, at de lytter, når de ikke handler?'

Hvis I (den magthavende fløj i hovedstyrelsen) vil bibeholde min tillid, så går I straks her i bladet i dialog med Peter Hess-Nielsen, Niels Christian Sauer og Anders Bondo Christensen om overenskomstens uheldige konsekvenser for lærere med mange undervisningstimer, og hvad der skal gøres ved problemet.

På den måde kunne I vise os menige medlemmer, at hovedstyrelsesmedlemmers synspunkter i det mindste blev taget alvorligt. Start med at lade Anni Herfort svare fyldestgørende på Niels Christian Sauers synspunkter i Folkeskolen nummer 48 - dem er vi mange, der deler.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Hvis dette indlæg også bliver forbigået i tavshed, er vi nogle stykker, der ikke meget længere gider at være til grin for vores kontingentkroner!

Jeg har selv 28 ugentlige lektioner, hvor det forventes, at jeg lever op til den nye folkeskolelovs krav - Prøv det!

Gert Vinkel

Nyborg

Svar

Vi er opmærksomme på problemet med de mest undervisende lærere. Foreningens undersøgelse af den nye arbejdstidsaftale har vist, at der er en tendens til, at nogle lærere med mange undervisningstimer har fået flere undervisningstimer, og at lærere med få undervisningstimer har fået færre undervisningstimer i dette skoleår. Og vi eri gang med at handle. På januarmødet besluttede en enig hovedstyrelse, at foreningen skal arbejde målrettet for at rette op på denne skævdeling af undervisningstimerne. Det er meningen, at dette arbejde allerede skal kunne få indflydelse på planlægningen af næste skoleår.

Anni Herfort

formand for DLF