Debat

Er du stolt af din flersprogede klasse eller skole?

Ideer til undervisning med et flersproglig perspektiv

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Arbejder du på en flersproget skole og er stolt af din klasse eller skole?  Så klik ind til nedenstående link.

20 lærerstuderende fra Københavns Professionshøjskole har gennem et specialiseringsmodul om dansk som andetsprog, udarbejdet fem håndgribelige, lige-til-at-tage-forslag, til undervisning med et flersproglig perspektiv. Forslagene tager udgangspunkt i problemstillinger fundet gennem observationer og interviews på Nørre Fælled Skole, som er spydspids-skole inden for arbejdet med dansk som andetsprog. 

Forslagene inkluderer spil, idekataloger, aktiviteter og en digital sprogbank, som alle har til formål at udvikle dine/jeres elevers sprogkundskaber og sprogforståelse. Desuden bidrager disse forslag til et større fokus på elevernes flersprogethed som ressource.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Link: https://www.facebook.com/dansksomandetsprog