Corona-sikker undervisning - set fra oven

Randers Ungdomsskole har haft en drone i luften over Korshøj Skole, Vestervangsskolen, Assentoft Skole og Blicherskolen for at dokumentere den coronasikre udeundervisning i det smukke forårsvejr.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Folkeskolerne i Randers åbnede efter corona-nedlukningen for 0.-5 -klasse allerede onsdag den 15. april, og meldingen fra kommunens skoleforvaltning er, at det går godt.I gennemsnit 90 procent af børnene møder frem. 

"Fremmødet er på niveau med resten af landets store kommuner, og når jeg ser billeder fra undervisningen, så bliver jeg imponeret over, hvor hurtigt skolerne har omstillet sig til en noget anderledes hverdag med nødundervisning," siger Steen Bundgaard, formand for Skole- og Uddannelsesudvalget i Randers Kommune, i en pressemeddelelse.

Undervisningen foregår i høj grad udendørs, og hidtil har vejret været med elever og lærere. Skolerne overholder hygiejneretningslinjerne, men har fokus på, at eleverne følges af kendte voksne. Se dronevideoen: 

Powered by Labrador CMS