Natur/teknologi
0   5

Så stort er uddannelsesefterslæbet i natur/teknologi

Naturfagslærerne efterspørger fagdidaktisk kompetenceudvikling, og særligt natur/teknologi-lærerne mangler faguddannelse og i modsætning til lærerne i udskolingens naturfag føler mange af dem sig ikke klædt på til at undervise i fagets færdigheds- og vidensområder, viser en ny rapport for ministeriet. I den nationale naturvidenskabsstrategi er der afsat i alt 24 millioner kroner til initiativer, der kan give naturfagslærerne et kompetenceløft, og ministeriet går nu i dialog med professionshøjskolerne om kompetenceudviklingsforløb og materialer.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.677 andre er allerede tilmeldt