Specialundervisning
0   4

Boksetræning sikrer specialelever eksplosive energiudladninger og gentagelser i faste rammer

To gange om ugen i ni uger har tre piger og otte drenge på 16-17 år fra centerklasserne på Mølholm Skole i Vejle fået 40 minutters boksetræning i BK Wedala efterfulgt af 40 minutter adfærdstræning. ”Boksning er bygget op om eksplosive energiudladninger og gentagelser i forudsigelige og faste rammer. Der bliver givet klare beskeder, og udover at eleverne får brændt noget af krudtet af, hjælper det dem til at fokusere deres temperament”, siger klubbens næstformand Lars Kristensen til Vejle Amts Folkeblad. Han er tidligere kampbokser og står i spidsen for Projekt Selvkontrol. Ifølge lærer Erling Hauge Jensen er eleverne glade for træningen. ”De oplever en gennemskuelig struktur, der er til at forholde sig til. Det er værktøjer, de kan de tage med sig over i deres skolegang”, siger han. Lars Kristensen håber, at bokseklubben på sigt kan få et samarbejde med kommunen op at stå, så flere specialklasseelever kan nyde godt af Projekt Selvkontrol.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
9.344 andre er allerede tilmeldt

Idrætsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
5.380 andre er allerede tilmeldt
Vind et hotelophold

PUBLICERET - Sinatur -konkurrence 2 D2016-010501 1.0

Så er det sommer, og folkeskolen.dk har sat biografbilletter inkl. tilbehør og et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller på højkant i en sommerkonkurrence. Der kommer nye spørgsmål de næste 2 uger, så følg med og forøg dine vinderchancer.

 Tricks