Sidste år modtog Smidstrup-Skærup Skole prisen.

Sidste chance for at indstille til læseinitiativprisen

1. september er sidste chance for at indstille en kollega eller et initiativ til Årets Læseinitiativpris 2018. Vinderen modtager 15.000 kroner.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Sidste år var Smidstrup-Skærup Skole de glade modtagere af Årets Læseinitiativpris for deres Ordblindepatrulje. De have formået at gøre det cool at være ordblind ved blandt andet at lade de store elever fungere som superbrugere for resten af skolens ordblindeelever.

Lærerhyldest: Verdens bedste skoleledelse

Hvem der skal modtage prisen fra Landsforeningen af Læsepædagoger i år og modtage 15.000 kroner bliver afsløret 16. november på Munkebjergkonferencen. Her vil fem nominerede også modtage en gavecheck på 1000 kroner til indkøb af materialer fra Gyldendal.

Hvis din kollega eller et projekt, du kender til, skal indstillet til prisen, kan du finde mere information på linket herunder.

Læs mere

Indstilling til Læseinitiativprisen