Historie
0   0

Styrk elevernes 
bevidsthed 
om historie

Hvor mange versioner findes der af Danmarks historie? Kan kunst og kranier indgå i vores forståelse af Danmarks fortid? Det kan du lære mere om med undervisningsprogrammet »Historier om Danmark«, der har fokus på historiebrug og alle de fortolkninger, valg og fravalg, som naturligt indgår i al historieforskning og -formidling.

»I den rivende udvikling, vi befinder os i, hvor børn og unge bliver tæppebombet af indtryk på sociale medier og internettet, er det afgørende, at de kender deres eget historiske ståsted og identitet«, siger kulturminister Mette Bock i en pressemeddelelse fra Kulturministeriet.

Artiklen fortsætter under banneret

Programmet er udarbejdet af DR, Nationalmuseet og Slots- og Kulturstyrelsen og kan bruges af alle unge i landets grundskoler og ungdomsuddannelser.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
6.512 andre er allerede tilmeldt