Debat
0   0

Lærer-pædagogsamarbejde i udskolingen

Hvordan løfter din skole og du selv lærer-pædagogsamarbejdet i udskolingen? Hvordan foregår samarbejdet mellem de to professioner og hvorledes har ledelsen skabt rum for at I har samarbejdes muligheder?

Jeg undersøger i forbindelse med et specialiseringsmodul på læreruddannelsen hvordan samarbejdet er mellem lærer og pædagoger i skolen. Jeg er særligt optaget af hvordan §18 stk. 4 Stk. opfyldes på skolerne ift. udskolingen

stk. 4 På hvert klassetrin og i hvert fag samarbejder lærere og pædagoger, jf. § 29 a, løbende med den enkelte elev om fastlæggelse af de mål, der søges opfyldt. Elevens arbejde tilrettelægges under hensyntagen til disse mål. Fastlæggelse af arbejdsformer, metoder og stofvalg skal i videst muligt omfang foregå i samarbejde mellem lærere henholdsvis pædagoger, jf. § 29 a, og elever

Således afsøger jeg jeres erfaringer med inddragelsen og samarbejdet med pædagogerne ift. udskolingsklasserne. Hvordan gør I i dit team, eller på din skole? Hvad er givende ved samarbejdet og hvad skulle ændres for at man kunne profetere endnu mere af samarbejdet? Og hvad siger jeres elever til at pædagogeren er mere med i undervisningen?

Jeg håber på at få nogle spæende indput som kan gøre mig endnu mere intresseret på området 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
260 andre er allerede tilmeldt