ADHD
0   0

Efter halvandet år på pinebænken får foreninger deres satspuljemillioner

Efter halvandet år i uvished kan omkring 20 foreninger ånde lettet op: De satspuljemillioner, som Socialstyrelsen har holdt tilbage på grund af en finanslovsteknisk fodfejl, bliver nu udbetalt, og trods en ny ansøgningsrunde får langt de fleste de penge, de blev lovet i 2014. "Jeg er så utrolig glad for, at den her sag er forbi, og at vi nu kan holde fokus på at hjælpe målgruppen", siger Camilla Lydiksen fra ADHD-foreningen til altinget.dk. Foreningen skal bruge sine 681.000 kroner til at bekæmpe ensomhed blandt børn med ADHD. Også Center for Døve og Dansk Blindesamfund er blandt modtagerne.

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
8.956 andre er allerede tilmeldt