Kristine Falgaard har været lærer på Ny Hollænderskolen og Skolen ved Søerne på Frederiksberg. Hun har studeret på Blaagaard Seminarium.

Kristine Falgaard er ny formand for Frederiksberg Lærerforening

I går var hun bestyrelsesmedlem. I dag er hun formand for Frederiksberg Lærerforening. Kristine Falgaard blev i går valgt til posten uden modkandidater.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Frederiksbergs tidligere formand Ane Søegaard valgte efter ni år at forlade formandsposten for at vende tilbage til lærerjobbet.

Frederiksberg Lærerforening skal finde ny formand

Kristine Falgaard vil kæmpe for højere løn til Frederiksbergs lærere:

"Lærerne på Frederiksberg er væsentligt lavere lønnet end deres kolleger i København, og skolevæsenet har sparet ind til benet og gennem knoglen de sidste 5-6 år. Det betyder, at det allerede nu er tydeligt at se, at antallet af ansøgere til lærerstillingerne er faldende, samtidig med, at antallet af lærere, som fraflytter kommunen stadig er højt", lyder det fra den nye formand i en pressemeddelelse.