"For mig er det at være lærer stadig dét allervigtigste arbejde, nogen kan udføre, og det er med både stolthed og glæde, at jeg vender tilbage til den gerning", skriver Ane Søegaard om at træde ud af foreningsarbejdet.

Frederiksberg Lærerforening skal finde ny formand

Ane Søegaard træder tilbage som formand for Frederiksberg Lærerforening efter ni år på posten. I stedet vil hun tilbage og arbejde som almindelig lærer.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Når Frederiksberg Lærerforening (FLF) skal have generalforsamling 31. maj bliver det den sidste med Ane Søegaard ved styrpinden. Hun meddelte i går sine medlemmer at hun stopper som formand pr. 1. juni.

"Beslutningen om at fratræde som formand for FLF er ny, men tanken er det ikke. Jeg har altid vidst - og ofte sagt højt - at jeg engang ville tilbage til lærerfaget. Nu er tiden kommet, hvor det trækker i mig for at komme 'hjem'", skriver hun i en mail til kredsen.

"For mig er det at være lærer stadig dét allervigtigste arbejde, nogen kan udføre, og det er med både stolthed og glæde, at jeg vender tilbage til den gerning".

Ane Søgaard kan se tilbage på mere end ni år i foreningens arbejde med udviklingen af skolen og forhandlingerne om medlemmernes vilkår, og ifølge hende selv er det med både med stor tilfredshed og mange erfaringer rigere. Ane Søegaard har i løbet af sin formandsperiode også været medlem af hovedstyrelsen i Danmarks Lærerforening.

Ane Søegaard holder afskedsreception d. 1. juni.