Specialundervisning
0   245

Elever på specialskoler truer lærerne

Lærere og pædagoger på specialskoler er hårdt udsatte, når de går på arbejde, skriver MetroXpress. En ny afrapportering af en undersøgelse fra 2012 viser ifølge avisen, at knap otte ud af ti ansatte på specialskolerne har været udsat for trusler, mens syv ud af ti har været udsat for vold i løbet af et år. ”Det er vigtigt, at der er alarmer, så lærerne kan få hjælp med det samme, hvis det går galt, at lærerne har de rette kompetencer, og at man arbejder systematisk med forebyggelse”, siger forsker Lars Peter Andersen fra Arbejdsmedicinsk Klinik i Herning.

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.257 andre er allerede tilmeldt