Fransk
1   445

Helle Boelt Hindsgaul

Vi har 3. april 2015 taget afsked med lærer Helle Boelt Hindsgaul, der efter kort tids sygdom har tabt kampen til kræften. Æret være hendes minde.

Helle blev 48 år og var ansat på Østerbyskolen i cirka 20 år. Helles elever blev mødt af en lærer, der stillede høje krav til arbejdsindsats og faglig udvikling - altid med et stort engagement. I mange år har Helle været skolens eneste underviser i fransk, og hun kaldte sig ofte »frankofil«. Helles hjerte bankede også varmt for faget dansk, hvor især genren fantasy var en favorit. Helle var også skolebibliotekar, og såvel elever som lærere har nydt stor glæde af Helles viden og hjælpende hånd til alle mulige projekter, forløb og it-spørgsmål. Man gik aldrig forgæves efter hjælp hos Helle.

Helle har skrevet lærebøger og et hav af artikler som en naturlig del af hendes enorme viden og engagement i alt, hvad hun foretog sig. Senest deltog hun på en konference i Caribien med projektet Life Skills, der er støttet af EU. Desværre nåede Helle ikke at deltage i genbesøget på Østerbyskolen grundet sygdommen.

Vi føler os utrolig privilegerede over, at vi gennem så mange år har haft en lærer som Helle ansat på skolen. Hun vil blive husket.

Artiklen fortsætter under banneret

Helle efterlader sig ægtemanden Peter og datteren Camille.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
876 andre er allerede tilmeldt