It
0   365

Er dine elever trygge på nettet?

Mange børn og unge færdes dagligt på internettet, men ikke alle ved, hvordan de samtidig navigerer rundt på en tryg måde. Derfor er en række virksomheder, råd og offentlige institutioner gået sammen om at styrke børn og unges digitale sikkerhedsbevidsthed. Til projektet skal de bruge 300 elever i 5. og 6. klasse fra hele landet, der skal afprøve et undervisningsforløb med dertil udviklede (gratis) undervisningsmaterialer. Der skal sættes seks undervisningslektioner af til projektet, og eleverne skal testes før og efter forløbet, der gerne skulle øge deres forståelse af digital sikkerhed.

På trygiskolen.digital kan du læse mere om projektet og melde din klasse til frem til 1. maj, eller når 300 elever er tilmeldt.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.872 andre er allerede tilmeldt