Debat

Hvordan kan man forbedre samarbejdet mellem forældre og skole?

Dette er første del af en serie indlæg på bloggen, etlivsomordblind.dk omkring samarbejde mellem forældre og skolen, set for begge sider. Første indlæg er omkring hvordan forældre kan kommunikeer bedst mulighed med lærerne.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hej Folkeskolen,

Dette er mit første indlæg, i forsøget på at finde ud af hvordan vi kan skabe et bedre forhold, skole og forældre i mellem. Det første indlæg er ´8 tips til kommunikation med lærerne´ som omhandler, hvordan forældre kan tale med deres barns lærer unden at kommet til at støde nogle. 

Der kommer også andre indlæg, omkring hvordan skole-hjem sammenarbejde og hvad lærer kan gøre for at afhjælpe de ordblind, på et plan som ikke kraver meget omlægning. Jeg håber meget du vil kigge forbi bloggen i fremtiden, og måske komme med input, til hvordan vi sammen kan forbedre forholdet og forståelse til gavn for alle parterne!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Har du forslag til emner inden for dette område, er du meget velkommen til at skrive til mig på jesper@etlivsomordblind.dk 

God dag ude i klasserne :) 

Mvh 

Jesper Sehested Jensen 

etlivsomordblind.dk