Uddannelsesvejledning
0   316

DM i færdigheder

Ikke alle elever i 9. klasse har fundet ud af, hvilken retning de gerne vil i deres liv. Det er en af grundene til, at også folkeskolens afgangselever er inviteret med til det årlige DM i Skills. Det er erhvervsuddannelsernes danmarksmesterskab, og det er gratis. Mesterskabet finder sted fra den 24.-26. januar 2013 i NRGI Park og Arena i Aarhus. Eleverne har mulighed for at deltage i en stafet, hvor de konkurrerer i discipliner fra forskellige erhvervsuddannelser. Eleverne får ved diverse stande vejledning i og mulighed for at prøve kræfter med det enkelte erhvervsfag.

Artiklen fortsætter under banneret

Klik ind på www.skillsdenmark.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

UU-vejledernetværket er for alle, der arbejder i Ungdommens Uddannelsesvejledning eller interesserer sig for området. I samarbejde med UU-forum i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
62 andre er allerede tilmeldt
Blog om UU-vejledning

Har du, eller nogen du kender, lyst til at blogge om rollen som UU-vejleder? 

Vi vil meget gerne have bloggere på netværket for UU-vejledere, som vil dele ud af erfaringer, refleksioner og holdninger.

Søg om at få en blog, så kontakter vi dig hurtigst muligt til en uforpligtende snak.

Søg om at få en blog her