Folkeskolen.dk tweeter live fra dagens åbne samråd i Børne- og Undervisningsudvalget

Folkeskolen.dk's live-tweets fra samråd om strategi for fremmedsprog

Folkeskolen.dk live-tweeter fra samråd, hvor Christine Antorini og Morten Østergaard skal redegøre for, hvorfor regeringen har droppet ambitionen om en national fremmedsprogsstrategi.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Dagens samrådsspørgsmål er både stillet til undervisningsminister Christine Antorini og uddannelsesminister Morten Østergaard efter ønske af Karen Ellemann og Lykke Friis, begge fra Venstre.

Samrådet finder sted i forbindelse med et møde i Børne- og Undervisningsudvalget, men Udvalget for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser samt Europaudvalget er også inviteret til at deltage.

Folkeskolen.dk dækker samrådet live ved hjælp af Twitter. Det bliver muligt at læse tweets i nedenstående boks, samt på Twitter under brugeren FolkeskolenLive. Du er meget velkommen til at kommentere på dagens samråd med Twitter-hashtagget #fs031012

Du kan sagtens følge med i dækningen uden at have en Twitter-profil.