Lærer til lærer
1   7

Gratis skoletjenestetilbud om Rigsfællesskabet

Nordatlantisk Hus i Odense tilbyder gratis skoletjenesteforløb, til alle klassetrin i alle dele af landet, med fokus på Rigsfællesskabet, Færøerne og Grønland.

I skoleåret 2021/22 bliver Rigsfællesskabets historie inkluderet i folkeskolens historiekanon, men landets grundskoler kan allerede nu booke et gratis undervisningsforløb i det prisbelønnede Nordatlantisk Hus i Odense. Her kan du: møde de særeste væsner fra myter og sagn i Nordatlanten, danse grønlandsk polka og færøsk kædedans, og tage pulsen på Rigsfællesskabet anno 2021 set fra Færøerne og Grønland.

Forløbende inkluderer:

  • Et didaktiseret forberedelsesmateriale, som fremsendes efter booking.
  • Et fysisk forløb i Nordatlantisk hus med fokus på læring om Grønland og Færøerne gennem oplæg, oplevelser og sansning.
  • Mulighed for at arbejde videre med emnet i et projektorienteret forløb på skolen.
  • Et evalueringsmateriale, der indeholder et spørgeskema og en digital quiz, hvor eleverne kan genopfriske deres læring om Rigsfællesskabet.

Tilbuddet tager udgangspunkt i en række forløb rettet mod alle klassetrin i grundskolen, som er nærmere beskrevet på husets hjemmeside: klik her.

Ved henvendelse vil det være muligt at tone forløbende, i samråd med husets skoletjenesteansvarlige, i forhold til lærere og elevers ønsker og behov.

Artiklen fortsætter under banneret

Projektet er støttet af Børne- og Ungdomsministeriets Uddannelsespulje til øget kendskab til Grønland og Færøerne i folkeskolen 2021.

Booking-kontakt:

Andreas Otte (Formidler)

aro@dgh-odense.dk

Tlf. 91894204


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.708 andre er allerede tilmeldt

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.582 andre er allerede tilmeldt