Undersøgende arbejde
0   3

Mikroforskerkonkurrence: Vinderne er fundet

Vinderne i årets Mikroforskerkonkurrence er fundet. På klassetrinnene 0.-1. løb 1.b på Engelsborgskolen i Lyngby med førstepræmien, mens det var 2.b på Ejerslykkeskolen i Odense og 2.a på Bjerregrav Skole i Randers, som delte førstepladsen for 2.-3. klasse. Eleverne skulle undersøge kriblekrabledyr på fantasifulde og inspirerende måder. Mikroforskermetoden og børneforskerkonkurrencen er en del af Naturvejledning Danmarks Krible Krable univers. Vinderne fik hver 10.000 kroner i præmie.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.678 andre er allerede tilmeldt