Corona
5   16

Corona-sikker undervisning - set fra oven

Randers Ungdomsskole har haft en drone i luften over Korshøj Skole, Vestervangsskolen, Assentoft Skole og Blicherskolen for at dokumentere den coronasikre udeundervisning i det smukke forårsvejr.

Folkeskolerne i Randers åbnede efter corona-nedlukningen for 0.-5 -klasse allerede onsdag den 15. april, og meldingen fra kommunens skoleforvaltning er, at det går godt.I gennemsnit 90 procent af børnene møder frem. 

"Fremmødet er på niveau med resten af landets store kommuner, og når jeg ser billeder fra undervisningen, så bliver jeg imponeret over, hvor hurtigt skolerne har omstillet sig til en noget anderledes hverdag med nødundervisning," siger Steen Bundgaard, formand for Skole- og Uddannelsesudvalget i Randers Kommune, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under banneret

Undervisningen foregår i høj grad udendørs, og hidtil har vejret været med elever og lærere. Skolerne overholder hygiejneretningslinjerne, men har fokus på, at eleverne følges af kendte voksne. Se dronevideoen: 

 

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ