Engelsk
2   8

Du har stadig mulighed for hjælpe til med at styrke engelsk-faget

Der er tid endnu til at give sin egen personlige statusvurdering af, hvordan det går med engelsk-faget, og hvordan faget kan styrkes. Find link til undersøgelsen i artiklen.

Det er Professionshøjskolen Via, der sammen med det Nationale Center for Fremmedsprog vil undersøge engelskfagets udfordringer og potentialer. 

Undersøgelsen har været i gang siden 10. marts, men lektor i engelsk og master i Dansk som Andetsprog på professionshøjskolen Via Anja Bols Slåttvik oplyser til folkeskolen.dk/engelsk, at man håbet på en større deltagelse.  

Forskerne har derfor forlænget indsamlingsperioden, så det nu er muligt at deltage indtil den 15. april.

Undersøgelsen er målrettet alle engelsklærere i uddannelsessystemet. I spørgeskemaet spørges engelsklærerne blandt andet ind til, hvordan de ser fagets fremtid, om de ser faget samarbejde mere med de andre fremmedsprog og om lærerne kender til de faglige og sproglige kompetencer, eleverne skal have opnået, hvis de skal bruge engelsk videre i uddannelsessystemet.

Artiklen fortsætter under banneret

Du finder undersøgelsen her.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.577 andre er allerede tilmeldt