Christian Wellendorf er holdkaptajn på kokkelandsholdet.

Lidl hyrer kok til virtuel madkundskabsundervisning

Kokkelandsholdets holdkaptajn Christian Wellendorf underviser i den kommende tid i madkundskab på supermarkedskæden Lidls Facebook og Instagram.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

'Gourmettoast for hele familien', 'Stegt kylling og godt med grønt' og 'Familiefisk og grove kartofler' er nogle af de retter, som holdkaptajn på kokkelandsholdet Christian Wellendorf vil guide seerne gennem, når dagligvarekæden Lidl blænder op for coronanedlukningstiltaget madkundskab på Facebook og Instagram. 

"Jeg glæder mig meget til at komme i køkkenet og vise en masse børn, hvordan man kan lave god mad til sig selv og sin familie derhjemme. Jeg håber, jeg kan være med til at lære dem nogle nye, seje skills i køkkenet og vise, at madkundskab godt kan være sjovt og lærerigt - selvom det er derhjemme og fra en skærm", siger Christian Wellendorf i en pressemeddelelse fra Lidl.

Klar, parat til fjernundervisning i madkundskab 

Christian Wellendorf vil også afsløre sine hemmelige tricks til, hvordan du pocherer æg som en mesterkok.

Madkundskabsklasserne kommer til at vare mellem 10 og 20 minutter og vil blive sendt første gang i dag onsdag kl. 15. Interesserede kan følge med løbende på Lidls Facebook og Instagram, hvor begivenheder vil blive oprettet forud for undervisningen. De næste planlagte madkundskabslektioner med Lidl bliver sendt fredag d. 27/3 kl. 10:00, mandag d. 30/3 kl. 10:00 og onsdag d. 1/4 kl. 10:00.

Lektionerne vil være tilgængelige online, hvis man ønsker at gøre brug af dem på et andet tidspunkt. Madkundskab i Lidl er primært henvendt mod klassetrinene 4. - 7., men store som små er velkomne til at se med. Første ret på menuen til morgendagens Madkundskab med Lidl bliver 'Gourmettoast for hele familien'. Den kan findes fra i dag kl. 15.

Opdateret 3/4 2020 12:22: 

Over 100.000 har set de første videoer. Derfor kommer der nu ti nye.