Madkundskab
0   5

Lidl hyrer kok til virtuel madkundskabsundervisning

Kokkelandsholdets holdkaptajn Christian Wellendorf underviser i den kommende tid i madkundskab på supermarkedskæden Lidls Facebook og Instagram.

'Gourmettoast for hele familien', 'Stegt kylling og godt med grønt' og 'Familiefisk og grove kartofler' er nogle af de retter, som holdkaptajn på kokkelandsholdet Christian Wellendorf vil guide seerne gennem, når dagligvarekæden Lidl blænder op for coronanedlukningstiltaget madkundskab på Facebook og Instagram. 

"Jeg glæder mig meget til at komme i køkkenet og vise en masse børn, hvordan man kan lave god mad til sig selv og sin familie derhjemme. Jeg håber, jeg kan være med til at lære dem nogle nye, seje skills i køkkenet og vise, at madkundskab godt kan være sjovt og lærerigt - selvom det er derhjemme og fra en skærm", siger Christian Wellendorf i en pressemeddelelse fra Lidl.

Christian Wellendorf vil også afsløre sine hemmelige tricks til, hvordan du pocherer æg som en mesterkok.

Madkundskabsklasserne kommer til at vare mellem 10 og 20 minutter og vil blive sendt første gang i dag onsdag kl. 15. Interesserede kan følge med løbende på Lidls Facebook og Instagram, hvor begivenheder vil blive oprettet forud for undervisningen. De næste planlagte madkundskabslektioner med Lidl bliver sendt fredag d. 27/3 kl. 10:00, mandag d. 30/3 kl. 10:00 og onsdag d. 1/4 kl. 10:00.

Artiklen fortsætter under banneret

Lektionerne vil være tilgængelige online, hvis man ønsker at gøre brug af dem på et andet tidspunkt. Madkundskab i Lidl er primært henvendt mod klassetrinene 4. - 7., men store som små er velkomne til at se med. Første ret på menuen til morgendagens Madkundskab med Lidl bliver 'Gourmettoast for hele familien'. Den kan findes fra i dag kl. 15.

Opdateret 3/4 2020 12:22: 

Over 100.000 har set de første videoer. Derfor kommer der nu ti nye. 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
727 andre er allerede tilmeldt