Debat

Praktik på en klinik

For elever, som er nysgerrige på, hvad en tandklinik kan tilbyde af arbejdsopgaver

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der er mange elever, som ikke ved, hvad de vil når de er færdige med folkeskolen. Flere ved heller ikke, hvad de vil efter gymnasiet, men tager bare uddannelsen. Vi er blevet for lidt praktiske og for meget teoretiske. Vi er nødt til at præsentere børnene for de muligheder, der er derude. Dette er en opfordring til alle dem, som har ekstra tid og gerne vil inspirere de unge til at tage det rette valg lidt hurtigere end de ellers ville. Hos Rungstedtand .dk, en tandklinik i Hørsholm, vil vi gerne tilbyde de unge mennesker at komme forbi og se, hvad der findes af arbejdsopgaver på en klinik. Hvis det lyder interessant, så er det planlagt at afholde noget d. 27. januar. Kontakt os og hør mere. Vi er også åbne for andre forslag.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget