Debat
0   6

Praktik på en klinik

For elever, som er nysgerrige på, hvad en tandklinik kan tilbyde af arbejdsopgaver

Der er mange elever, som ikke ved, hvad de vil når de er færdige med folkeskolen. Flere ved heller ikke, hvad de vil efter gymnasiet, men tager bare uddannelsen. Vi er blevet for lidt praktiske og for meget teoretiske. Vi er nødt til at præsentere børnene for de muligheder, der er derude. Dette er en opfordring til alle dem, som har ekstra tid og gerne vil inspirere de unge til at tage det rette valg lidt hurtigere end de ellers ville. Hos Rungstedtand .dk, en tandklinik i Hørsholm, vil vi gerne tilbyde de unge mennesker at komme forbi og se, hvad der findes af arbejdsopgaver på en klinik. Hvis det lyder interessant, så er det planlagt at afholde noget d. 27. januar. Kontakt os og hør mere. Vi er også åbne for andre forslag.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

UU-vejledernetværket er for alle, der arbejder i Ungdommens Uddannelsesvejledning eller interesserer sig for området. I samarbejde med UU-forum i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
365 andre er allerede tilmeldt