Debat

formandsvalg

Min stemme falder på Morten Refskov.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Efter mange overvejelser, drøftelser i KS, samtaler med forskellige mennesker, herunder tillidsfolk, har jeg gjort min stilling klar i det kommende formandsvalg i Danmarks allerbedste fagforening, DLF. Mit lod falder i Morten Refskovs vægtskål fordi:

- Vi med ham får en formand med et stort og tydeligt engagement for medlemmerne, som arbejder i folkeskolen, på PPR, i UU, på SOSU skoler, på voksenskoler, i kommunikationscentre, i forvaltninger og på andre arbejdspladser i kommuner, stat, regioner

- Vi beholder den nuværende konstituering med Gordon Ørskov Madsen på den vigtige post som formand for overenskomstudvalget. I det maskinrum vil jeg helst ikke undvære ham.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

- Vi beholder Anders Liltorp som kompetent medlem af hovedstyrelsen og i udvalgsarbejdet.

- Vi trænger til at udfordre "plejer" lidt mere i organisationsarbejdet, hvilket jeg tror Morten Refskov vil kunne.

- Jeg stoler på, at Morten Refskov, med hjælp fra det dygtige embedsværk m. fl. i DLF, vil formå at placere DLF godt i Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) i forhandlingsorganisationen og i andre vigtige fora.  

Powered by Labrador CMS