Påskeferie ved Amalfi med Folkeskolen

Oplev Capri, Napoli, Amalfikysten og Pompeji med Folkeskolen og Albatros Travel 30. marts - 5. april

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Denne påskerejse byder på italienske herligheder i den smukke region Campanien.

Fra København flyver vi til Milano og videre til Campaniens hovedstad Napoli. Hotellet ligger i kurbyen Castellamare di Stabia ved Napoli-bugten med udsigt til Napoli og vulkanen Vesuv i horisonten.

De følgende dage bringer programmet os til storbyen Napoli og til Pompeji, der blev dækket af aske ved Vesuvs vulkanudbrud i år 79 efter Kristus.

Vi tager også en tur langs den smukke kyststrækning, Amalfikysten, og så puster vi liv i det romantiske med et besøg på øen Capri.

I Paestum ser vi græske templer, der knejser stolt og vidner om områdets interessante historie.

Fakta om rejsen

Afrejse fredag 30. marts 2007 fra Kastrup. Hjemkomst torsdag 5. april. Prisen per person i dobbeltværelse er 6.990 kroner. Tillæg for enkeltværelse er 1.050 kroner.

Rejsen bestilles hos Albatros Travel på telefon 3698 0000. Oplys rejsekode LR FS6. Udførligt program findes på www.folkeskolen.dk

Med i prisen: Flyrejse København-Milano-Napoli tur/retur med Alitalia. Alle flyskatter og -afgifter. Dansk rejseleder og lokalguide. Transporter, udflugter og entréer, jævnfør program. Indkvartering på mellemklassehotel med halvpension.