New York i vinterferien med Folkeskolen

Snup en god bid af det store æble på turen i uge 7 med Folkeskolen og Albatros Travel

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

New York er en af verdens mest fascinerende og pulserende storbyer. Denne tur er tilrettelagt sådan, at deltagerne oplever New Yorks mange forskellige facetter. Hver dag sættes der fokus på forskellige bydele med en kombination af kulturelle udbud, guidede ture, sanseindtryk fra gadeplan og tid på egen hånd. Også et skolebesøg er med i programmet.

Udflugterne gennemføres med undergrundsbanen, og partoutkort til denne er med i rejsens pris.

Fakta om rejsen

Afrejse søndag 11. februar fra Kastrup (provinstilslutning kan tilkøbes). Hjemkomst søndag 18. februar.

Prisen per person i dobbeltværelse er 10.990 kroner. Tillæg for enkeltværelse er 3.390 kroner.

Rejsen bestilles hos Albatros Travel på telefon 3698 0000. Oplys rejsekode LR FS7. Udførligt program findes på www.folkeskolen.dk

Med i prisen: Flyrejse København-New York tur/retur med SAS. Alle danske flyskatter og -afgifter. Dansk rejseleder, udflugter og entréer, jævnfør program. Undergrunds- og buskort til New York under hele opholdet. Indkvartering på centralt beliggende turistklassehotel, frokost dag fem samt velkomstmiddag dag et og afskedsmiddag dag seks.