Nyt tidsskrift for pædagoger

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tidsskriftet 'Vera' er et nyt tidsskrift for pædagoger og andre, der arbejder inden for det pædagogiske område. Tidsskriftet, der udkommer fire gange årligt, er udgivet og etableret af BUPL, Forbundet for Pædagoger og Klubfolk, og Socialpædagogernes Landsforbund, SL, i fællesskab. Temaet i det første hæfte er i en god sags tjeneste. Her fokuseres på pædagogernes værdier og dilemmaer.

'Vera' vil gerne være debatskabende, men er ikke et oplæg med efterfølgende debat - det er et tidsskrift, der med artikler, interview, reportager med mere vil give grundige beskrivelser og analyser af pædagogers praksis - dokumentation, om man vil. 'Vera' er på 96 sider og koster 375 kroner årligt. Abonnement kan tegnes ved henvendelse til Pædagogisk Boghandel, telefon 3537 0444.

Powered by Labrador CMS