Pris til skoleleder

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Københavns Lærerforenings pris, 'KLF's Gyldne Pegepind', er i år blevet tildelt skoleinspektør Lasse Rydberg, Strandparkskolen.

Strandparkskolen, der ligger i Københavns sydvestkvarter, tager sig af vidtgående specialundervisning af multihandicappede børn. Skolen har siden sin begyndelse i 1971 sat eleven i centrum og udarbejdet handleplaner for børn, der tidligere betragtedes som uunderviselige.

Lasse Rydberg er et kendt navn i specialundervisningskredse, hvor han har været flittig bidragyder til bøger og tidsskrifter, deltaget i debatten og været formand for Åndssvageforsorgens Lærerforening.

Desuden har han i sin 29-årige karriere som leder af Strandparkskolen taget videnssamfundet alvorligt og udgivet 5.971 daglige udgaver af personalebladet 'Information'.

Prisen består af 10.000 skattefrie kroner og en messingpegepind, og dens formål er at sætte fokus på hovedstadens folkeskole og belønne ildsjæle.

Powered by Labrador CMS