Debat

Lærere klager over møder

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Til Ole Green Sørensens fortolkninger af, hvad jeg har udtalt (Folkeskolen nummer 25), vil jeg knytte følgende kommentar: Mange lærere, jeg taler med, giver udtryk for, at der afholdes mange møder, og at værdien af møderne ikke altid er god nok i forhold til tidsforbruget. Ja, nogle lærere giver ligefrem udtryk for, at de møder sig selv og hinanden ihjel.

Når lærere benytter sådanne udtryk, tager jeg det som et udtryk for, at møderne ikke lever op til deres forventninger. Der er mange opgaver, der skal løses i folkeskolen, og derfor er der ikke råd til, at mange lærere synes, at de spilder tiden ved at holde møder. Efteruddannelse er vigtig, og derfor har jeg nævnt, at tiden bruges bedre på målrettet efteruddannelse frem for uproduktive møder.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Powered by Labrador CMS