Nogle mere særlige end andre...

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Udviklingsprojektets slutrapport viser, at der er mindre medlemsgrupper, som føler, at det kniber med kommunikationen mellem dem og Lærerforeningen og den lokale lærerkreds. Derfor foreslår udviklingsudvalget, at alle kredse opfordres til at tale med de lokale 'særlige medlemsgrupper' for at høre, om de oplever nogen problemer lokalt.

Men den liste over grupper, som var vedlagt dagsordenspunktet, provokerede flere hovedstyrelsesmedlemmer, blandt andre Niels Christian Sauer, som ikke mente, at de pågældende grupper var mere særlige end andre lærere, på anden vis end at mange af dem får løntillæg for deres funktion. Konklusionen blev, at udviklingsudvalget ser på, hvordan udviklingsrapportens konklusioner kan bringes videre ud i kredsenes arbejde, uden at det bliver sådan, at alle lærere opdeles i forskellige 'særlige grupper', som kredsene skal skynde sig at holde møder med. Lotte Lange foreslog, at tidshorisonten for kredsene blev lagt, så den passer med de møder, man alligevel skal holde med de forskellige medlemsgrupper før næste års arbejdstidsforhandlinger.

Powered by Labrador CMS