Greta Busborg Madsen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er med stor sorg, at vi på Åløkkeskolen i Odense har erfaret, at overlærer Greta Busborg Madsen, efter lang tids alvorlig sygdom, er død mandag den 13. maj 2002, 51 år.

Greta afsluttede sin læreruddannelse på Odense Seminarium i 1979 og blev derefter ansat på Åløkkeskolen.

Med linjefagene billedkunst og musik var det de kreative sider af skolen, som havde Gretas store interesse.

Som musiklærer deltog Greta med stor entusiasme i etableringen af en musiktradition på Åløkkeskolen med frivillig musikundervisning, kor, forårskoncerter og syng sammen-aftener, som hele skolen og kvarteret har haft stor glæde af.

Klasselærerrollen blev varetaget med stor indfølingsevne, og tre generationer af elever har nydt godt af at have Greta som holdepunkt i deres skoletid.

I funktionen som skolebibliotekar har Greta været med i udviklingen af dette centrale område i skolen til at være et pædagogisk servicecenter.

Greta var en karismatisk personlighed med et smittende humør. Hun var meget afholdt af kolleger og børn.

Åløkkeskolen har mistet en af skolens mest entusiastiske, loyale og dygtige lærere, og både børn, forældre og personale er dybt berørt.

Vore tanker går til Gretas to børn.

Æret være Gretas minde!

Kollegerne på Åløkkeskolen

Odense

Powered by Labrador CMS