Debat

misforståelse ryddet af vejen!

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Nåååh, var det sådan, det skulle forstås, Poul Werner Hansen.

Når vi læser din seneste forklaring i Folkeskolen nummer 17 side 16, 'Svar fra DLF' (min foreslåede overskrift var 'Svaret' fra DLF), kan vi pensionister straks meget bedre forstå sammenhængen: I forbindelse med en regulering på to procent sætter man altså også samordningen op med to procent, hvilket ikke skete med det gamle samordningsfradrag i forbindelse med reguleringerne.

Jamen, så er vi jo 100 (plus 2?) procent enige, Poul Werner Hansen. Vi pensionister får altså, som jeg frygtede det, ikke de omtalte 500 kroner, før vi får lavet hele pensionssnyderiet om. Tænk, hvad det kan blive til på ti eller 20 år, når der hvert år kommer nye reguleringsbeløb til.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Men hvis vi sammen(!) går hårdt til makronerne, kan vi måske nå denne 'regulering', inden du bliver tjenestemandspensionist, Poul Werner Hansen, så du kan nyde den fulde og veloptjente pension i mange år. På ovenstående baggrund skal den være dig vel undt, Poul Werner Hansen.

Undskyld, for øvrigt, mine lidt sure 'konsulent'-bemærkninger. Jeg opfattede åbenbart dit indlæg forkert, idet jeg forstod det som et forsøg på at slå os pensionister oven i hovedet med Mogens Lykketoft, medens det altså i virkeligheden var lige omvendt.

Tak for det, Poul Werner Hansen. Jeg ser frem til fortsat godt samarbejde.

Finn Andersen

Herlev