Ung forbruger-konkurrence

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvad ved vi egentlig om de produkter, vi køber? Det får elever fra skoler og ungdomsuddannelser nu chancen for at vise eller blive klogere på. Europæiske Skolenetværk inviterer nemlig til en konkurrence for unge forbrugere i Europa. Eleverne kan arbejde med to temaer: Sund livsstil gennem sund kost eller mærkning af varer. De kan undersøge madpakker, komme med forslag til sunde madpakker, undersøge mærkning af en bestemt varegruppe og diskutere, om oplysningerne på mærkerne er gode nok. Der er mere inspiration at hente på hjemmesiden.

Vinderne af konkurrencen får 2.500 euro og går videre til den europæiske finale. Bidragene skal sendes elektronisk til hjemmesiden senest den 9. maj. Har du spørgsmål, kan du ringe til Cirius på telefon 3395 7000 og spørge efter Lise Haahr eller Berit Krøyer Rasmussen eller kig forbi www.youngconsumer.eun.org