Ulla Seegelke

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der blev meget stille på Langebjergskolen i Humlebæk, da elever og lærere modtog meddelelsen om, at Ulla var død natten mellem lørdag og søndag. Vi havde længe vidst, at Ulla var meget syg, men vi vidste også, at hun kæmpede med næb og kløer for at holde fast i livet, så længe som det overhovedet menneskeligt lod sig gøre.

Ulla var med til at åbne Langebjergskolen i 1980, hvor hun siden fortsatte sin lærergerning frem til 1. oktober 2002. Skolen og især eleverne var en betydelig del af Ullas liv. 'Ungerne' blev behandlet, som var det hendes egne. For eksempel vidste hver eneste elev på skolen, hvornår Ulla havde fødselsdag, for der var nemlig slik eller is til alle. De sidste år af Ullas arbejdsliv var ikke uden problemer, men også her tog hun kampen op: tog kurser, deltog i supervision og arbejdede i det hele taget med sig selv. Hun var meget bevidst om, at skolen fyldte alt for meget i hendes liv, og var i fuld gang med at skaffe sig nye kontakter og relationer. Desværre nåede hun ikke at høste lønnen af dette store arbejde. Knap fem måneder varede hendes otium!

Æret være Ullas minde Kollegerne på Langebjergskolen/Marian Jensen